24 Nisan 2013 Çarşamba

Ve Kavin 1 Yaşında!

İşte koca bir sene ışık hızında geçti ve doğumgünümüzü de kutladık. Anne olmayı en iyi anladığım günlerden biriydi. Şu anda bile 1 sene önceki telaşımızı hatırlayıp ya da en ufak bir doğumgünü kutlama mesajında gözlerim doluyor. Biz ailecek kalabalıktan ve gösterişten hoşlanmayız, aile arasında kutlamalar en tercih ettiğimiz kutlama yöntemidir. Kavin'in doğumgününde de aynısını yaptık. Çok eski bir arkadaşım dışında dışarıdan kimse gelmedi. 
Çok güzel bir gün oldu, menümüz öğlen gibi hazır oldu, Gayrettepe Çevre Pastanesi'ne pastamızı akşam üzeri getirmelerini rica ettik. Önce anneanne, Kavin ve ben mis gibi bir deniz havası çekmek ve güzel günün tadını çıkarmak için Bebek sahilinde bir yürüyüş yaptık, sonrasında çayımızı, kahvemizi içtik, akşam üzeri Kavin Hanım'a banyo yaptırdık, anneannesinin aldığı güzel mi güzel simli doğumgünü elbisesini giydirdik. Saçlarını da topladık ve başladı Kavin Erni'yle oynamaya. 
Doğumgünü pastasını gördüğünde nasıl bir tepki vereceğini çok merak ediyordum, çünkü ne de olsa üstünde Kavin'in en sevdiği çizgi filmin yani Pocoyo'nun figürleri vardı. Biz pastayı getirince Kavin önce şaşkınlıkla baktı bu 3 boyutlu Pocoyo'ya, sonra da gülmeye başladı. Hemen eline almak Pocoyo, Pato ve Elly'yi :-)))
İşte Pocoyo pastamız;
Bu pastadaki Pocoyo orijinalinden daha esmer :-))) Ama biz figürlerin ne kadar özen gösterilerek yapıldığını görünce çok mutlu olduk, pastanın lezzeti de şahaneydi. Buradan da Çevre Pastanesi'ne çok teşekkür ediyorum.

Kavin kutlama sonrasında da epeyce Erni ile oynadıktan ve Erni'de doğumgünü menüsünden nasibini aldıktan sonra yorgunlukla erkenden yattık. Kavin'in hediye açarken içinden çıkan oyuncağa çığlık atarak sevindiğini ve güzel elbisesiyle şirin şirin dolaştığını görmek çok keyifliydi. Bizim bugünle ilgili bir isteğimiz vardı, o da Kavin'in doğumgünü (onun günü) olduğunu anlamasını sağlamaktı ve bunu başardığımızı görmek hepimizi çok mutlu etti. Bu güzel gün için Allah'a şükrediyor ve isteyen herkese bu güzelliklerini yaşatmasını diliyorum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder