28 Nisan 2013 Pazar

Bol Gezmeli, Kedilerle Tanışmalı bir Haftasonu



Dayı, Anneanne, Kavin
Haftasonumuz bol gezmeli geçti. Ne de olsa hava muhteşemdi! Cumartesi Kanyon gezmesi yaptık. Kavin, anneanne ve ben, Gayrettepe'den Kanyon'a metroyla gittik. Kavin'le birlikte metroyla daha doğrusu toplu ulaşımla biryerlere gittiğimde kendimi inanılmaz başarılı hissediyorum :-)))
İstanbul'un yollarında bebek arabası ile ilerleyebiliyorsanız zaten üstün başarı ödülü verilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Kanyon güzeldi, gezdik epeyce vakit geçirdik,, yemekler yendi, kahveler içildi...Artık Kavin'le biryerlere gitmek hele de yemeğe gitmek daha da keyifli çünkü artık etkileşimimiz var. Masada bizimle oturup yemek yemesi çok eğlenceli oluyor!
Pazar günü öncelikle Marmara Forum'daydık. Öncelikle belirtmem gerek, gerçekten çok ferah, kocaman ama insanın üstüne üstüne gelmeyen bir alışveriş merkezi. İçinde koskocaman bir e-bebek mağazası var. Kavin Hanım için birkaç şey almamız gerektiğinden önce oraya uğradık sonrasında Angry Birds'e baktık biraz...Sonra Bauhaus'tan da balkonumuzun çiçeklerini aldık ve çıktık yola.
Bu sefer geldik Akatlar Sanatçılar Parkı'na, nasıl keyifli, nasıl huzurlu bir yer, havuzun sesi, bol bol çimen, yeşillik, çocuk parkı, tatlı köpek ve kediler.

Çok fazla karın doyurmaya gidilebilecek bir yer diyemem, kapasitesi biraz düşük, örneğin dün gelen müşteri yoğunluğundan dolayı mutfaklarında malzeme kalmamıştı.
Kavin dün burada kedilerle tanıştı. Ben Kavin'in kedilere de sevgiyle yaklaşacağından emindim ama kediler ne tepki verir diye merak ediyordum.
Kedi bizden yemek beklediğinden o sırada da Kavin birşeyler yiyor olduğundan gayet uysaldı ve Kavin'e kendini sevdirdi. Kavin Erni'den sonra minicik, hatta kendisinden bile küçük bir dört ayaklı görünce çok şaşırdı ve gülmeye başladı, kedi yanına gelince de onu bir güzel sevdi ve ona yemek verdi :-)))
Kedileri olan bir arkadaşım, Kavin'le birlikte bizi evine oturmaya çok çağırmak istediğini ama kedilerden çekindiğini söylüyordu. Artık gidebileceğiz heyooo:-)))



Ama gelgelelim, Kavin Erni'nin göğsünün rahatlığına ve konforuna bayılıyor. Erni her zaman bu durumdan hoşnut olmasa da -özellikle de uyurken- çoğunlukla o da Kavin'in ilgisinden çok mutlu...Durum bazen Kavin tarafından aşırı ilgiye dönüşüğünde, Kavin'i Erni'nin yanından kapıp ilgiyi üzerime çekmeye çalışıyorum :-)))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder