25 Eylül 2013 Çarşamba

MyGym'e gittik çoook eğlendik :-)))

İki hafta önce Bebek Şenliği'nde gezerken MyGym standına göz attık ve diğer standlarda olduğu gibi bizi bilgilendirdiler ve MyGym deneme dersi için ismimizi aldılar. MyGym'i Digiturk Baby First'ten (164 no'lu kanal) biliyoruz ve eğer denk gelirsek gösterdikleri hareketleri televizyonun karşısında Kavin'le birlikte yapıyor ve eğleniyoruz. Bize en yakın şubeleri MyGym Akatlar'dan 1-2 gün içerisinde arayıp, Kavin'in yaş grubu için Cumartesi sabahı ders olduğunu ve ücretsiz deneme dersi olarak gidebileceğimizi söylediler. Ben de büyük bir mutlulukla kabul ettim. Gelgelelim, Cumartesi gelip çattı, ben biraz da karın ağrısından müzdaripken ve özel gün kaynaklı keyifsiz bir modumdayken, ya bugün ben biraz halsizim (aslında 2 büklümdüm karın ağrısından) acaba arayıp haftaya mı ertelesek dersi diye mızmızlanırken, kocacığım her zamanki gibi beni gaza getirdi, Kavinoşumun tatlılığı da buna eklenince, bir anda kalkıp hazırlandım ve çıktık yola.
Biz takside giderken Kavin başladı uyuklamaya, eyvah dedik, biz gittiğimizde Kavin uyuyor olacak ama neyse dersi görürüz ve bir sonraki haftaya kayıt yaptırırız. MyGym'den içeriye girdiğimizde ders yeni başlamıştı, acaip eğlenceli bir ortam, danslar el çırpmalar, dans etme isteği uyandıran bir şarkı. Bir de baktık ki Kavin uyanmış, hemencecik çıkardık ayakkabılarımızı ve attık kendimizi içeri. Dersi veren









Yunus Hoca, herkesi dersin ve yaptırdığı aktivitelerin içine çok güzel bir şekilde dahil ediyor. Yani acaip acaip dans ederken ve çocuğunuzla birlikte eğlenmeye çalışırken kendinizi şebeklik yapıyor gibi hissetmiyorsunuz, gerçekten de herkesin bir kurtlarını dökme durumu var, hem anne babaların hem de çocukların.


Çocuklar dans ediyor, etrafta diledikleri gibi koşturuyorlar çünkü içerisi çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş, pofuduk minderler, tramplen, kaydırak, salıncak, oyun tünelleri gibi malzemelerle donatılmış durumda. Taklalar atıldı, geri geri yüründü ki denge sağlamayı öğrenelim, minnoşlarımızın güçlü kol kasları olması için yukarıdan iple sarkan çubuğa tutunup bize doğru sallanarak geldiler, salıncağa bindiler, doğumu simgeleyen bir oyun oynandı, kendi kendilerine oynadılar ve derken ders bitti.
Bir de baktık ki Kavin de ben de eşim de çok eğlendik.



MyGym'den çıktığımız anda Kavinoşum uyudu kaldı ve güzel bir uyku çekti o yorgunluğun üstüne.

Çok güleryüzlü ve insanı bunaltmayan ve kendileri de sabırlı bir şekilde sorularınızı yanıtlayan bir ekip var. Ders sonunda bizi çember içine alıp üye olma baskısı yapmadılar. Bizim eşimle bir kararımız var, geçmişteki ani alışveriş kararlarımızdan ders aldık ve böyle durumlarda artık biz bir düşünmek istiyoruz diyoruz kayıt olmadan önce. Cumartesi günü de aslında eşim de ben de kararımızı vermiştik, Kavin'i MyGym'e getirmeye devam etmeliyiz diye ama hemen atlamak istemedik ama önümüzdeki günlerde gidip kayıt yaptıracağız.

Hem anne babalarla tanışma imkanı bulunabiliyor hem de daha önemlisi, çocuklar sosyalleşebiliyorlar.
Bu arada belirtmek isterim, oyun grubu imkanları olan ve çok da popüler olan birçok başka yere göre fiyatları bize çok makul geldi. En azından duyduğum başka yerlere nazaran öyle geldi.
Hafta sonu derse gidip, hafta içi de oyun günlerine gidebiliyor çocuklar. Eşim evden çalıştığı için haftaiçi gündüzleri oyun gruplarına gidip haftasonları ise hep beraber delirmeye gidebiliriz diye düşünüyorum :-)))
Yakınlarınızda bir MyGym varsa, sizin de bir deneme dersine katılmanızı tavsiye ederim.




















2 yorum:

  1. Çok güzel bir gün geçirmişiniz fotograflara bakılırsa.Salıncaktaki poza da bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :-))) Ben de hamilelik günlüğünü takipteyim, tekrar tebrikler!!! Sağlıkla kucağınıza alın inşallah!!!

      Sil